Årsresumé 2014 April Maj Juni

April. Jobbade varje måndag som jag gjorde även de 3 tidigare månaderna. Det var mycket fix inför vår dansföreställning vi hade på bryggaren! Våren började komma så vi åkte endel moppe, till Gamleby några gånger osv. Sen blev det påsk och därmed påsklov! Träffade Amel och Dreni och åt pizza med dom. Firade påskafton på fest hos Kronis som var sjukt roligt. Mina 08or kom hem en snabbis så vi hann iallfall käka frukost ihop haha. Hade picnik i stadsparken och sen var det ju Valborgsmässafton som firades med fest hos Johan!
Maj, bästa månaden på året och därför får den också 2 collage :D. Startade med en långhelg då jag umgicks med massa fint folk! Tog kort med Emmie och Oskar. Alla slutbetygen skulle sättas så det va rätt mycket i skolan, jag och Tove hade grillkväll. Åkte till Stokholm en helg och bodde hos Tove och Elin. Var på kändismeet, shoppade och va på Steve Angellos konsert i kungsan. Hade några fina kvällar på Korpa och tog även premierdoppet på Löga! Sista veckan åkte jag till Spanien och sista dagen fyllde jag sexton. Det firades med att jag fick feber, åkte fygplan och överraskningsfest!
Juni. Färgade håret blondt igen, det var fest med alla 9or på korpa, Åkte till Eknö med Fellan, firade Dreni på korpa med massa fina människor, åkte mycket moppe och hänge på Korpa. Vi fick hem våra klasströjor och var med klassen i pipperskärr en dag. Sen var de avslutingsmiddag och dagen efter skolavslutning!! Avslutingsfest hos Wilma. Tove och Elin kom till viken och vi hängde hela tiden,började sommarjobba som dansare och sen var det midsommar på Eknö med Emlan! Midsommardagen var det fest så då åkte vi in till stan igen. Avslutade juni med världens bästa Bråvalla Festival!!
Årsresumé | |
Upp