Årsresumé 2014 Juli Augusti September

Juli och sommarlovet rullade på. Var med alla fina vänner. Badade, solade och levde liveeet! Jobbade det sista och det var sjukt jobbigt att dansa i stora fkn dräckter i stekande sol. Firade Emelie som fyllde 16 med käk på harrys. Hängde på Vidö och Eknö. Sen var det visfestivalen som jag firade första dagen ute i en sommarstuga mil bort haha, dagen efter på lite olika fester och sista dagen hos Hanna och även LögaBeachParty. Ett väldigt spårat vis haha.. Åkte sen till Gotland med familjen och vår grannar, hade ett par jättefina dagar där. Va hemma en vecka själv, hade hejdå fest för Tove som skulle flytta till USA, någon dag efter var det poolparty hemma hos Emmie! 
Augusti,  var tvungen att säga hejdå till Tove :((, hängde i Vimmerby med Emelie, tog vara på de sista sommarlovsdagarna, åkte båt, shoppade med fellan. Åt lite för mycket mat och bestämde mig för att börja träna vilket inte höll så länge haha. Sedan började jag på gymnasiet vilket var väldigt roligt! Började även umgås med Bella! Elin flyttade till viken så vi inredde hennes rum vilket var kul!
September, var en jobbig månad och allt var lite halvt upp och ner.. Började övningslöra, blev nollad, började dansa, åkte till stugan en sista gång, var med Vilma och Elin. Skolan började på riktigt så de va plugg, vi gick på rättegång också, Emmie och Emelie började även i min klass!! Hade skolfoto med klassen, åt middag med några fina tjejer hos Emmie och sen drog jag och Frida till Åtvid!
Årsresumé | | Kommentera |
Upp