Årsresumé 2014 Oktober November December

Oktober, mådde inte som bäst men det rullade väl på, var på massage & fotvård vilket var älskvärt, var på första gymnasiefesten, många sköna häng med Vilma och en hel del plugg innan det äntligen blev höstlov! Övningskörde på E22an och tillbringade lovet med massa fina friends!!
November,  det hände inte så mycket men jag hade ändå väldigt kul haha! Åkte mycket bil med folk, kollade på nattinnefotollen, var på CCfest utklädd till nån form av safari haha, hade dansföreställning, fikade på espressohouse med massa friendos och var på fest hos Fannyy.
December och äntligen julens månad!! Färgade håret ljusare, åt Ginger med Felicia, Felix hade fest, köpte mig äntligen ett par johnnybulls, hade sleepover hos Emmie och sen var det äntligen Lucia, mysigaste och så var fina Becca tärna! Det var mycket plugg som innan varje lov, firade bästabells i skolan och sen var det ju då lov och DeltaJulfest! Åkte till Sälen och firade jul där och när jag kom hem var det nyår. Firade Emmie och sen firade vi in det nya året med najsigt folk!!
Årsresumé | |
Upp