Årsresumé 2014 Januari Februari Mars

2014 började med en perfekt start med de finaste vännerna! Två dar efter drog jag till Sälen med famljen. Var på många goa galna fester. Tränade TR och började umgås med Fellsi<3 Va även ute på världens sämsta och kallaste fotorunda haha! Avslutade me en sweet sixteen hos Jullan.
Februaristartade inte så bra då jag och tjejerna vaknade hos julia duktigt utslagna haha. Pluggade rätt mycket och tyckte nian va fett svårt ://xd Va i Kisa med skolan och sen blev det sportlov! Flög då till KapVerde med kusinerna och hade en jättebra vecka där. Färgade håret ännu mörkare och mådde riktigt braaa
Mars började i Stockholm då jag och Julia var hos Elin. Avicii konsert och massa shopping! Hade dansuppvisning och festade hemma hos Eve då hon fyllde 16! Det var mycket Np va jag kommer ihåg. Firade en till 16åring nämnligen Emma vilket var kul. Var i Nyköping en helg och kollade hockey och firade våffeldagen hemma hos Mosen. Avslutade månade med att åka till Sälen med Mejeriet. Sjukt jäkla bra dagar med najs folk. 
Årsresumé | |
Upp