Årsresumé 2014 Juli Augusti September

Juli och sommarlovet rullade på. Var med alla fina vänner. Badade, solade och levde liveeet! Jobbade det sista och det var sjukt jobbigt att dansa i stora fkn dräckter i stekande sol. Firade Emelie som fyllde 16 med käk på harrys. Hängde på Vidö och Eknö. Sen var det visfestivalen som jag firade första dagen ute i en sommarstuga mil bort haha, dagen efter på lite olika fester och sista dagen hos Hanna och även LögaBeachParty. Ett väldigt spårat vis haha.. Åkte sen till Gotland med familjen och vår grannar, hade ett par jättefina dagar där. Va hemma en vecka själv, hade hejdå fest för Tove som skulle flytta till USA, någon dag efter var det poolparty hemma hos Emmie! 
Augusti,  var tvungen att säga hejdå till Tove :((, hängde i Vimmerby med Emelie, tog vara på de sista sommarlovsdagarna, åkte båt, shoppade med fellan. Åt lite för mycket mat och bestämde mig för att börja träna vilket inte höll så länge haha. Sedan började jag på gymnasiet vilket var väldigt roligt! Började även umgås med Bella! Elin flyttade till viken så vi inredde hennes rum vilket var kul!
September, var en jobbig månad och allt var lite halvt upp och ner.. Började övningslöra, blev nollad, började dansa, åkte till stugan en sista gång, var med Vilma och Elin. Skolan började på riktigt så de va plugg, vi gick på rättegång också, Emmie och Emelie började även i min klass!! Hade skolfoto med klassen, åt middag med några fina tjejer hos Emmie och sen drog jag och Frida till Åtvid!
Årsresumé | | Kommentera |

301214


Såå skönt att vara hemma igen. Igår var jag med E&E som jag saknat jeeettemycke och även lite boys. På kvällen träffade jag saknade bells också. Vi hängde hos Oscar med han Edvin, Felix och Axel. Sen sov Bella hos mig. Idag fikade vi på stan med min mamma och syster. Sedan åkte vi och hämtade min väska hos bussbolaget som jag tappade bort på bussen efter julfesten haha.. Resten av dagen tillbringade vi hemma med Emmie. 
Imorgon är det äntligen nyårsafton!!!! Kommer bli en mycket najs dag!!
My life. | | Kommentera |

Årsresumé 2014 April Maj Juni

April. Jobbade varje måndag som jag gjorde även de 3 tidigare månaderna. Det var mycket fix inför vår dansföreställning vi hade på bryggaren! Våren började komma så vi åkte endel moppe, till Gamleby några gånger osv. Sen blev det påsk och därmed påsklov! Träffade Amel och Dreni och åt pizza med dom. Firade påskafton på fest hos Kronis som var sjukt roligt. Mina 08or kom hem en snabbis så vi hann iallfall käka frukost ihop haha. Hade picnik i stadsparken och sen var det ju Valborgsmässafton som firades med fest hos Johan!
Maj, bästa månaden på året och därför får den också 2 collage :D. Startade med en långhelg då jag umgicks med massa fint folk! Tog kort med Emmie och Oskar. Alla slutbetygen skulle sättas så det va rätt mycket i skolan, jag och Tove hade grillkväll. Åkte till Stokholm en helg och bodde hos Tove och Elin. Var på kändismeet, shoppade och va på Steve Angellos konsert i kungsan. Hade några fina kvällar på Korpa och tog även premierdoppet på Löga! Sista veckan åkte jag till Spanien och sista dagen fyllde jag sexton. Det firades med att jag fick feber, åkte fygplan och överraskningsfest!
Juni. Färgade håret blondt igen, det var fest med alla 9or på korpa, Åkte till Eknö med Fellan, firade Dreni på korpa med massa fina människor, åkte mycket moppe och hänge på Korpa. Vi fick hem våra klasströjor och var med klassen i pipperskärr en dag. Sen var de avslutingsmiddag och dagen efter skolavslutning!! Avslutingsfest hos Wilma. Tove och Elin kom till viken och vi hängde hela tiden,började sommarjobba som dansare och sen var det midsommar på Eknö med Emlan! Midsommardagen var det fest så då åkte vi in till stan igen. Avslutade juni med världens bästa Bråvalla Festival!!
Årsresumé | | Kommentera |
Upp